Nově mají naše láhve ZAOBLENÉ HRANY.

O sójových svíčkách v bodech

PlamínEKO: O sójových svíčkách rychle a přehledně37DC0C99-12FE-4906-8E90-5215C31BB2AB

Nejen, že PlamínEKO svíčky vyléváme do použitých láhví od vína a jiných likérů a tím jim dáváme nový životní směr. Ale k výrobě používáme sójový vosk, díky kterému je svíčka čistší a šetrnější než běžná svíčka z parafínu. 

Pojďme si v několika bodech ukázat rozdíl, o kterém jste možná doposud nevěděli.

  • 100% čisté svíčky ze sójového vosku s přírodními knoty neobsahují žádné toxické chemikálie způsobující rakovinu. Ve srovnání bylo zjištěno, že levné svíčky vyrobené ze syntetických vosků obsahují kromě vosku i škodlivé chemikálie. Parafínové svíčky obsahují toluen, benzen, dvě karcinogenní chemikálie a další toxické látky. Svíčky z přírodního sójového vosku takové látky neobsahují. Nemusíte se bát, naše ručně vyráběné PlamínEKO svíčky jsou přírodní a bez chemikálií. 

  • Sójový vosk produkuje menší množství sazí a obecně produkuje minimální množství bílých sazí.

  • Během procesu hydrogenace, který přeměňuje sójový olej na vosk, se snadno odstraní stopy pesticidů a herbicidů, takže svíčky z přírodního sójového vosku tyto nebezpečné látky neobsahují.

  •  Díky maximální čistotě a vyvážené kombinaci esenciálních olejů jsou PlamínEKO svíčky vhodné k aromaterapii

  • Sójové svíčky mají vyváženou vůni. To se týká síly vůně, kterou svíčka vydává. PlamínEKO svíčky mají do vosku "zabudovanou" vůni, na rozdíl od některých parafínových svíček, které jsou vůněmi pouze potaženy. To znamená, že naše sójové svíčky vydávají bohatou vůni až do poslední kapky.

  • Sójový vosk se snadno čistí mýdlem a vodou, pokud se rozlije. Parafinový vosk však zanechává mastnou skvrnu, kterou je těžké odstranit.

    A ten z vás, kdo nás ještě nesleduje, tak honem začne. Jelikož informace o našich svíčkách dáváme i na Instagram