Nově mají naše láhve ZAOBLENÉ HRANY.

Svíčky a aromaterapie

anshu-a-7n5_0j7b7Hg-unsplashPlamínEKO svíčky a aromaterapie 

Aromaterapie využívá léčebných účinků esenciálních olejů, které podporují naše zdraví.  Esenciální oleje jsou prchavé, a proto se ve vzduchu vypařují a do našich těl se pak dostávají spolu se vzduchem. Pomocí cév se poté přemisťují do krevního oběhu a pozitivně ovlivňují naše tělo i mysl. Esenciální oleje jsou výtažky významných rostlin, každá rostlina tak má jiné účinky a ovlivňuje činnost jiných orgánů.

Správně zvolené kombinace esenciálních olejů dokážou harmonizovat činnost orgánů a předejít různým bolestem či onemocněním.

Esenciální oleje také dokážou ovlivňovat naši mysl. Vůně se dostává do limbického centra v našem mozku, kde ovlivňují neurochemické procesy. Limbický systém také dokáže vyvolat změny pocitů, emocí či chování. Pravidelné využívání olejů tak může vést k psychické pohodě a odolnosti nebo ke snížení stresu.

V každém ročním období existují typické „sezónní“ obtíže. Pro PlamínEKO svíčky se snažíme zvolit vhodnou kombinaci esenciálních olejů pro každé období, které mají za úkol podpořit naše zdraví a dodat energii našemu tělu, kterou si moc zaslouží. Přichází jaro a s ním se příroda probouzí a nechává za sebou vše staré a nepotřebné. Pomocí aromaterapie se tak můžeme cítit i my – lehčeji, plní síly a chuti k životu. Proto PlamínEKO svíčky budou doprovázet vůně jako levandule, grep, rozmarýn a mnoho dalších!

Všem nám přeji, abychom se během jara očistili od všeho negativního a s úsměvem se pustili do roku 2021!