Nově mají naše láhve ZAOBLENÉ HRANY.

Pravda o sójovém vosku

IMG_0914_jpgVše, co jste chtěli vědět o sójovém vosku, ale báli jste se zeptat. 

Zapálit si svíčku, pozorovat její tančící plamen, sledovat odlesky, stíny a vnímat její vůni. To je proces (někdy až téměř rituál), který má rádo mnoho z nás. Věděli jste ale, že není svíčka jako svíčka? Věděli jste, že parafínová svíčka je napuštěna chemikáliemi, které nejsou dobré pro životní prostředí a hlavně nejsou vhodné pro vaše tělo?

Dobrovolně byste se asi nešli nadýchat "čerstvého vzduchu" do gumárenských závodů. A přesně to děláte, když si doma zapálíte svíčku z parafínu. No dobře, tak přesně tohle neděláte, tento příměr je dosti přehnaný až přemrštěný. Nebo není? 

PlamínEKO svíčky děláme proto, abyste si doma mohli zapálit opravdu čistou svíčku, tu nejčistší. Nešlo nám pouze o to, abychom dali láhvím druhý život. Chtěli jsme, aby vás naše přírodní svíčka doprovázela při meditaci, radostných chvílích i při momentech odpočinku. A právě v těchto okamžicích byste měli dýchat čistou vůni bez chemikálií, kterým se v běžném životě snažíte vyhnout. 

Co ve svíčce PlamínEKO ze sójového vosku nenajdete?

Naše svíčka neobsahuje žádné toxiny, karcinogeny a znečišťující látky. Do vzduchu se vám neuvolní žádně benzo-uhlíkové látky. Na chemii jsem nikdy nebyl moc dobrý, na gymplu jsem měl čtyřky, ale jedno vím. Občas se mi stalo, že z obyčejné svíčky jsem měl bolehlav jako malý kůň. To se vám s naší Plamíneko svíčkou nestane. Ucítíte pouze příjemnou vůni a čistou lásku, kterou jsme do každé svíčky vložili při výrobě.

Delší výdrž, která uspokojí jeho i ji. 

Sójový vosk hoří mnohem déle než klasická svíčka z parafínu. Pokud patříte mezi tvrdé analytiky a chcete slyšet čísla, tak tady je máte. Je to 30 až 50 procent. Ano opravdu Plamíneko svíčka ze sójového vosku vám vydrž déle, než ta, kterou jste koupili v obchodním řetězci při cestě k pokladně s vidinou toho, že až konečně zaplatíte svůj vysněný kus nábytku, tak si dáte 2× hot dog a bezedný nápoj na slevovou kartičku.

A když vydrží déle, tak co? Tak ji nekupujete tak často, takže vlastně šetříte peníze. Takže když si to shrneme: Koupí PlamínEKO svíčky šetříte peníze.

Postupné uvolňování vůně.

Žádné "zakázané uvolnění", hvizd rozhodčího, vhazování v obranném pásmu, tečka. Ale postupný přechod! Konec sportovního přirovnání a teď zpět k našim svíčkám. Tím, že sójový vosk hoří pomaleji, tak i vůně z esenciálních olejů, které do svíček přidáváme, se uvolňují pomaleji. A proto je vůně  příjemnější a méně "agresivní" než u běžných svíček. 

A s touto informací se s vámi loučíme, další fakta dostanete příště.

Sledujte PlamínEKO svíčky na instagramu: https://www.instagram.com/plamineko/