Nově mají naše láhve ZAOBLENÉ HRANY.

Roll-ony

Aromaterapeutické roll-onyIMG_2688_jpg

Se zvýšeným důrazem na holistické léčení a zdravý životní styl se aromaterapie a éterické oleje staly velmi aktuálním tématem. Skvělá věc na éterických olejích je, že mají širokou škálu zdravotních využití. To zahrnuje každodenní problémy od bolesti hlavy, bolestí svalů až po nespavost. Obecně však jsou čisté éterické oleje silné, velmi aktivní a neměly by se používat přímo na pokožku.

Roll-ony se ale skládají ze 100% čistých éterických olejů, které jsou již smíchány s vysoce kvalitními nosnými oleji. To znamená, že jsou připraveny k použití, aniž by bylo nutné je dále ředit. Mít tyto éterické oleje ve formě aromaterapeutického roll-onu je tedy jedním z nejjednodušších způsobů, jak z nich získat všechny přínosy pro naše zdraví.

 

Aplikace aromaterapeutických roll-onů

Použití aroma roll-onů je velmi jednoduché. Obecně, pro maximální užitek, se nanášejí na pulzní body. Jednoduše řečeno tam, kde je vrstva pokožky nejtenčí (zápěstí, oblast krčních tepen, pod ušima, kotníky…). Díky této aplikaci se éterické oleje vstřebávají do krevního oběhu a začínají pozitivně ovlivňovat naše tělo. Při použití dochází i k vdechování éterických olejů, čímž se dostává, jak do krevního, tak i lymfatického oběhu.


Technika nánosu olejů pomocí kuličky roll-onu, také přináší další důležitý prvek a to dotyk. Vědecké studie dokazují, že jemné masáže přispívají snížení úrovně stresu. Pomocí aplikátoru můžete jednoduše masírovat vaši pokožku a zbavit tělo únavy a napětí.


Tip: Pokud nechcete olej používat přímo na kůži, můžete potřít kus oblečení, který vám je nablízku. Nebo jednoduše potřete svůj polštář. 
Výhoda roll-onů: Lahvičky jsou velké asi jako rtěnka. To je ideální pro umístění do kapsy nebo kabelky, abyste si je mohli vzít kamkoli!
 
Dopřejte si péči, mějte se krásně a buďte sami k sobě laskaví,
PlamínEKO